TRUMPETTIHOUSUT JA KARVALAUKKU

9.57.00

Muistatteko kun inspiraatiopostauksessa puhuin flared-housujen eli trumpettihousujen etsinnöistä? Niitä ei tarvinnut kauan etsiä, nimittäin sopivat löytyivät Gina Tricotista jo seuraavalla viikolla! Housut yhdistin itse asiassa myös Ginasta löydettyyn paitaan, joka on tällä hetkellä yksi suosikkipaidoistani. Muuten aika harmaaseen asuun sai juuri sopivasti väriä vaaleanpunaisella karvalaukulla!
Kuvat napattiin ihanan Inkan kanssa maanantaina, kun hän tuli käymään Turussa ja vietettiin todella kiva päivä päivitellen kuulumisia, kuvaillen blogimateriaalia ja pyörien juuri lunta sataneissa maisemissa. Löydettiin myös uusi ravintola/kahvilasuosikki Kembuz Café!
Viikonlopuksi onkin luvassa vielä yhdet pikkujoulut ja jouluaattoonkin on enää reilun viikon vervan. Tuntuu, että joulukuu on kulunut muutenkin ihan älytöntä vauhtia.IMG_0334 IMG_0344 IMG_0343 IMG_0337 IMG_0342

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Oii näistä tuli niin kivat<3 Haluun ne Kembuzin setit mun nenän eteen nyyyytt!!

    VastaaPoista
  2. Oii, ihana asu ja niin kauniit kuvat! <3 Tykkään sun tyylistä! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi nätti asu joka sopii kyllä mielestäni sulle todella hyvin :) Laukku aika hauska!

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Vau, näyttääpä hyvältä! Harvoin mun silmiin minkäänlaista röyhelöä sisältävät paidat näyttäät kivalta, mutta tuo paita kelpaisi omaankin vaatekaappiin! Jäin lukijaksi, tää sun blogi vaikuttaa ehanalta!

    http://erelkee.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Erja ja tervetuloa lukemaan! Paita on kyllä yks mun lemppareista, tykkään kyllä muutenkin röyhelöistä, haha :D

      Poista

Subscribe