VIIKONLOPPUFIILIKSISSÄ

10.45.00

Oikein mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita! Mulla on ollut tosi kiva viikonloppu ja itse asiassa ehdin käydä kaiken muun tekemisen lomassa myös pienellä visiitillä kotikotonakin.
Värväsin äitini ensimmäistä kertaa kameran taakse, kun otimme nämä kuvat kirkon pihalla. Oon todella tyytyväinen lopputulokseen! Postauksen kuvat on muuten otettu samassa paikkaa, kuin tämän postauksen kuvat viime keväänä. Kun asukuvista on kerran kyse, lisäsin nyt myös postauksen loppuun tiedot päällä olevista vaatteistani!
KirkkoTulin eilen takaisin Turkuun ja ilta vierähtikin sushin, lauantaikarkkien ja hyvän seuran merkeissä.  Tästä sunnuntaista oon innoissani,  nimittäin aurinko paistaa täydeltä taivaalta ja sain houkuteltua kaverini kahvin lomassa myös museokierrokselle! Fun fact: mua on aina kiinnostanut esimerkiksi millaiselta Suomen kaupungit, kuten Turku on näyttänyt satoja vuosia sitten.
KirkkoKirkko KirkkoHattu - H&M  Takki - VILA  T-paita Zara  Nahkahousut - Vero Moda  Nilkkurit - DinskoKirkko

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Tosi kivannäköinen asukokonaisuus ja ihanan keväisen näköisiä kuvia kun nää on niin valoisia :) <3 ps. tuo takki on magee! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sofia <3 Joo huomaa kyllä, että koko ajan mennään kohti kevättä, kun valoa riittää niin paljon jo :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, oon samaa mieltä tuosta sopivuudesta😊💛

   Poista

Subscribe