LUMINEN AURAJOKI

18.35.00

2 yötä jouluun ja täällä ollaan ihan valmiita aattoon ja joulupöydän ääreen! Oon fiilistellyt joulua koko kuukauden ajan, juonut glögiä laittoman paljon ja joulutorttujakin on tullut jo tässä vaiheessa syötyä varmaankin enemmän kuin koko viime vuonna. Pipareitakin on tullut leivottua jo kerran tämän viikon aikana ja ajattelin vielä tehdä niitä lisää tänään. Mikään ei voita uunituoreita pipareita ja mukillista glögiä!
Näin kotoa pois muuttaessa on huomannut, että osaa arvostaa yhä enemmän perheen kanssa vietettyä aikaa ja siksi jouluna onkin kiva viettää yhteistä aikaa perheen ja sukulaisten kanssa. Onko teillä jokavuotisia jouluperinteitä?FullSizeRender (9) FullSizeRender (8) FullSizeRender (6) FullSizeRender (10)

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Ihania kuvia <3

  Meillä jouluna yleensä syödään yhdessä mummin luona, käydään haudoilla ja siirrytään kotikotiin kahville ja pukkia odottelemaan, sillä mulla on muutama nuorempi pikkuveli jotka ovat pukista vielä ihan fiiliksissä.

  Muutin kotoa pois vuosi sitten ja viime joulu me vietettiin poikaystävän kanssa ulkomailla ja tänä vuonna käydään laivalla. Muuten saman kaavan mukaan käydään kotikotona laivalta tullessa :)

  Ihanaa joulua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivalta vaikuttaa tein jouluperinteet! Joulu laivalla kuulostaa mielenkiintoselta! Ite oon viettänyt joulut perheen kanssa kotikaupungissa lukuun ottamatta muutamaa joulua lapissa :)
   Kiitos samoin sinne <3

   Poista

Subscribe