TOP 5 SUOSIKIT

16.05.00

Elokuun toinen viikko on kulunut silmänräpäyksessä ohi ja tämän viikon aikana minusta tuli 20-vuotias sekä ensiasunnon vuokralainen! Oon ihan superinnoissani molemmista ja varsinkin asuntoaiheisia postauksia tuun muutaman toivottavasti kirjoittelemaan! Vielä ennen mun työvuoron alkua ajattelin jakaa mun top 5 tämänhetkiset suosikit! Löytyykö teiltä samoja suosikkeja?

offshoulderr Sininen pystyraita & off the shoulder
Tämä kombo on ollut ehdottomasti mun tämän kesän suosikki! Varsinkin kun Suomen kesä ei oo ollu mitenkään erikoinen, pitkähihaiset off shoulder -paidat ovatkin toimineet hyvin silloin kun t-paidassa on ollut vähän liian viileä, mutta takilla on tullut liian kuuma.
korut Yksinkertaiset kultaiset korut
Olin pitkään hopeisten korujen ystävä, mutta päivä päivältä mun korulippaaseen on ilmestynyt enemmän myös kultaisia koruja. Yksinkertaiset korut piristävät yllättäväm paljon ihan tavallistakin asua!
interior Marmoriset & kultaiset yksityiskohdat sisustuksessa
Marmori on ollut selvästi tämän vuoden it-juttu sisustuksessa, enkä kyllä ihmettele miksi! Niin nätti, muttei kuitenkaan yliampuva. Haluaisinkin omaan kotiini myös joitakin marmorisia ja kultaisia yksityiskohtia, sillä mielestäni nämä kaksi sopivat niin hyvin yhteen.
printti Printtipaidat
Tykästyin printtipaitoihin Jenkeissä olessani, kun ostin sieltä Leviksen logolla olevan pitkähihaisen svetarin. Oon nähnyt myös esimerkiksi Tommy Hilfigerin mallistossa oikein kivannäköisiä paitoja, jotka voisin itselleni kotiuttaa!
pionit Pionit
Rakastan kukkasia, mutta niitä ei tule kuitenkaan kovin usein ostettua, koska niinkuin aiemmassa postauksessa mainitsin, en oo ehkä maailman parhain pitämään kukkia elossa. Aion kuitenkin parantua sen suhteen ja pionikimput olisivatkin tervetulleita mun kotiin vaikka joka viikko.

You Might Also Like

7 kommenttia

  1. Visuaalisesti kaunis toteutus tässä postauksessa! ♥ Ite pidän myös marmorista ja off shouldereista, vaikka en yhtäkään itse omista. ;D

    www.nooraemilia.fi

    VastaaPoista
  2. Pääsitkö opiskeleen?

    VastaaPoista
  3. Et tainnu päästä kun et kommentteja julkase

    VastaaPoista
  4. Kaikista muista samaa mieltä, paitsi kultainen ei vaan jostain syystä iske muhun niin lujaa, kuin hopea :D Ruusukultakin menee mulla kultaisen edelle!
    Btw, aivan ihana blogi sulla! Löysin tänne äsken ihan sattumalta! Liityn lukijakuntaan ehdottomasti kyllä mukaan! <3

    www.hennam.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin ennen iski hopea ja ruusukulta, mutta jotenkin se kultainen pomppas niiden edelle, haha!

      Ja voi kiitos, kiva kun pidät ja oikein paljon tervetuloa lukijakuntaan <3

      Poista

Subscribe