ASU RODEO DRIVELLA

17.45.00

Ehkä koko kesän suosikkiasu kulminoituu näihin asukuviin! Tämä kokonaisuus olikin ensimmäistä kertaa päällä Losissa, kun kierreltiin Hollywoodia ja vielä illemmalla Rodeo Drivea. Me palattiin Rodeo Drivelle vielä seuraavanakin päivänä kiertelemään liikkeitä, sillä ensimmäisenä iltana ne olivat ehtineet juuri sulkeutua. Napattiin myös mulle asukuvat YSL:n liikkeen edessä, en vaan saa tarpeekseni tuosta marmorista, haha! Koko katu oli täynnä toinen toistaan hienompia liikkeitä ja Rodeo Driven tunnelmassakin oli jotenkin jopa aistittavissa ympärillä vallitseva luksus. Katu nousikin yhdeksi mun lempparikaduista!      
Kuvissa näkyvä siniraidallinen off shoulder -paita nousi heti ostohetkestä alkaen suosikiksi ja onkin näkynyt useasti mun päällä. Shortseista näin aiemmin tänä kesänä kuvan Instagramissa ja ajattelin ettei niitä löytyisi mistään, mutta ne tulivatkin aivan yllättäen vastaan selatessani Zaran verkkokauppaa. Ei varmaan tarvitse arvuutella tilasinko ne sillä sekunnilla vai en.
Onko joku teistä käynyt Rodeo Drivellä?
IMG_6870 IMG_6877 FullSizeRender (3) IMG_6873 FullSizeRender (2)

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Apua miten ihanat nää kuvat, en kestä!!<3<3

  VastaaPoista
 2. Super ihana asu! ♥ Etenkin toi paita on tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
 3. Enpä ole koskaan Losissa päässyt käymään, mutta tahtoisin kyllä vielä jonain päivänä sinnekin! Tosi upeat asukuvat olette napanneet <3

  https://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti säkin pääset sinne vielä joku päivä! Kiitos paljon <3

   Poista

Subscribe