LIGHT PINK

19.08.00

Uusi viikko on pyörähtänyt käyntiin ja ulkonakin on niiiin ihana keväinen sää! Tuo aurinkoinen ilma saa kyllä hyvän alun viikolle ja varsinkin näin maanantaille. Kunhan tällaiset kelit jatkuisi, talvitakitkin voisi pian heittää kaapin perukoille kevättakkien tieltä.
Vaikka viime viikolla paistoikin aurinko ja kevään merkkejä oli ilmassa, kylmä tuuli teki ilmasta kuitenkin viileän. Uhmasin kuitenkin säätä vähän kevyemmällä takilla, koska halusin asukuviin välillä myös jonkun muun takin, kuin harmaan villakangastakin, joka on näkynyt asukuvissa jo niin monesti. Kevättakkeja multa löytyy kuitenkin useampi kuin talvitakkeja.
Vielä kun keväästä puhutan, vaaleanpunainen on ehdottomasti tänäkin keväänä yks mun suosikkiväreistä pukeutumisessa ja tämän takin kaveriksi itse asiassa tilasin Zarasta bikertyylisen vaaleanpunaisen mokkatakin! Mun pitäisi ehkä pian palailla ostospostauksen parissa, sillä mulla on muutama juttu, jotka haluan teille näyttää. Sitä ennen, oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!
IMG_9272 pori IMG_9326

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Ihanan suloiset kuvat♥ Odotan myös sitä päivää kun talvitakin saa heittää kaapin nurkkaan ja kaivaa hiukan kevyemmän takin esille.

    http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ja kiva kun jaksat tulla kommentoimaan niin usein❤

      Poista
  2. tosi kiva asu :) Ja ehdottomasti ostospostausta kehiin!

    VastaaPoista
  3. Siis aivan ihana toi takki!! Mäkin haluun, haha :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!! Näitä itseasiassa löytyy vielä H&M:ltä, hinta oli muistaakseni 39,90😊

      Poista
  4. On kyllä ihana asu! ♥ Ja toi takki on niin nätti, sopii sulle vielä ihan mahdottoman hyvin kun oot niin siro ja sievä :)

    VastaaPoista

Subscribe