HAPPY WOMEN'S DAY & 10 FACTS ABOUT ME

17.07.00

Oikein mukavaa keskiviikkoa ja hyvää naistenpäivää! Mun päivä on alkanut kahvin ja kavereiden seuralla, sillä päätettiin naistenpäivän kunniaksi käydä kahvilla päivittelemässä kuulumisia pitkästä aikaa. Kotimatkalla poikkesin myös hakemassa itselleni tulppaaneja (naistenpäivä on hyvä syy ostaa itselle kukkia), jotka tuovat kyllä mukavasti keväistä pirteyttä tuon ulkona vallitsevan räntäsateen keskelle.
Näin naistenpäivän kunniaks ajattelin kertoo itsestäni muutamia faktoja, joten mennään siis asiaan!
IMG_9336   1. Mulla on oikeasti todella kova ääni ja varsinkin töissä ollessa, kun on täytynyt huutaa vähän kovempaa, että työkaveri rakennuksen toisessa päässä kuulee mun huudon, työkaverit ja asiakkaatkin ovat kääntyneet ihmettelemään, että miten jostain voi lähteä niin paljon ääntä.
2. Monelle tulee yllätyksenä, että näin "hento ja pieni" voi pelata jalkapalloa aivan niin kuin muutkin.
3. Oon todella herkkäuninen! Saatan joskus herätä ihan pienempiinkin ääniin, enkä saa unta, jos mun ympärillä on paljon hälinää tai ei oo tarpeeksi pimeää.
4. Nukahdankin paljon paremmin kaverin tai poikaystävän viereen kuin yksin.
5. Joskus mulla voi tulla esimerkiksi yhdentoista aikaan illalla päähänpisto alkaa kokeilla uusia meikkejä tai kampausta. Täällä mä sitten heilun täydessä tällingissä, kun muut ovat menossa nukkumaan.
IMG_9341   6. Tällainen samanlainen päähänpisto voi tulla myös siivouksen merkeissä. Joskus oonkin repinyt kaikki vaatteet mun kaapista alas puolen yön aikaan, koska kipinä kaappien siivoamiseen syttyi juuri sillon.
7. Oon ihan älyttömän pikkutarkka joidenkin asioiden suhteen. Kerran pienenä leikkiessä mulla oli päällä uudet valkoiset kaprit, joiden kanssa kaaduin kivetykselle. Toiseen polveen tuli pikkuriikkinen reikä, joka saatiin paikattua valkoisella langalla niin ettei sitä edes meinannut huomata. En kuitenkaan suostunut enää käyttämään housuja, koska se "epäkohta" häiritsi mua niin paljon.
8. Vaikka oon välillä todella pikkutarkka, voin myös olla aivan päinvastainen joissakin tilanteissa.
9. Oon todella hyvä nauramaan aivan väärissä tilanteissa. Enkä vain voi sille mitään, Onneksi tällaisia tilanteita on kuitenkin enää harvoin.
10. Oon erittäin hyvä tekemään kaikkea muuta kuin sitä tiettyä asiaa, mitä pitäisi. Tälläkin hetkellä mun pitäisi lukea pääsykokeisiin...

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Kohtiin 4, 5, 6 ja 7 voin samaistua ihan täysin! Noi pistokset on kyl hauskoi xD Poikaystävä ihmettelee ain suuresti ku saatan ruveta siivoamaan heti herättyä asuntoa tai sitten iskee inspiraatio meikin suhteen ja kohta onki kasvot uuden meikkilookin peitossa.

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah joo noi pistokset kyl saa munkin poikaystävän ja perheen huvittumaan :D

   Poista
 2. Minäkin olen toisinaan älyttömän pikkutarkka ja myös hyvä tekemään kaikkea muuta kuin pitäisi! Pitää tehdä loppukiri ylioppilaskirjoituksiin lukemisen suhteen... :D

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis munkin pitäis kyllä lukea ihan täysillä, mutta jotenkin välillä vaan eksyn tekemään kaikkea muuta kuin pitäisi!

   Poista
 3. ihanan valosia ja kauniita kuvia sun blogi täynnä! Tykkään muuten myös tosi paljon tästä sun ulkoasusta, varsinkin noi isot otsikot ja tekstin isot ensimmäiset kirjaimet iskee muhun :)

  little-things-blogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sulle! Oon itsekin tyytyväinen, että vaihdoin blogin ulkoasua ja kiva, että säkin tykkäät :)

   Poista
 4. Minne haet opiskeleen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauppatieteelliseen yliopistoon! Katsotaan, mihin tiet sitten syksyllä vievät.

   Poista
  2. Okei! Miten sun kirjoitukset meni, millaisia arvosanoja sait? :-)

   Poista
  3. Mulla jäi muutama arvosana ihan pisteen päähän Eximiasta, osaan olin tyytyväinen, mutta parissa arvosanassa tosiaan niin hilkulla, että vähän jäi harmittamaan. En aio blogin puolella sen enempää avata mun tuloksia, mutta toivottavasti vastasin silti kysymykseesi! :)

   Poista
 5. Mun kaveri on kans samanlainen ton meikkaamisen kanssa. Oon nauranut monesti kun siltä tulee joskus klo.23 snäpiä et testailin vähän uusia meikkikikkoja kun itse saunan raikkaana on käymässä nukkumaan :'D

  Kohta 10 on ihan just niin kuin mä! Siivoan vaikka keittiön kaapit ja vessan ennen kuin avaan kirjat yo-kokeita varten...

  Myöhästynyttä naistenpäivää <3 ps. ihanat tulppaanit!!

  http://sofia-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah joo, siis en tajua miten vaan yhtäkkiä tulee kauhee inspis alkaa meikkaamaan :D
   Tuo kohta 10 taitaa olla tuttu todella monelle, haha!
   Mukavaa myöhästynyttä naistenpäivää myös sulle <3

   Poista

Subscribe