FEBRUARY FAVORITES

14.43.00

En ollut tajunnutkaan, kuinka pitkä aika viimeisimmästä suosikkipostauksesta onkaan. Siitä on nimittäin lähes vuosi! Siispä nyt onkin aika esitellä viime kuun suosikkeja, joten mennään suoraan asiaan.IMG_9213 Aloitetaan mun ihan lempparikorusta DW:n kellon lisäksi. Sain nimittäin poikaystävältä lahjaksi Daniel Wellingtonin kokoelman uutukaisen, kelloihin sopivan rannekorun. Oon jotenkin todella huono sovittamaan mitään muuta korua tuon kellon kanssa, joten tämä DW:n rannekoru sopii ihan täydellisesti kellon kaveriksi, ja tämä löytyykin ranteesta lähes joka päivä! IMG_9154 Nunucolta tilattu marmorikuori on pysynyt puhelimen suojana sen saapumisesta asti. Kyseinen kuori on hieman "jämäkämpää" silikonia ja reunat yltävät puhelimen reunoja pidemmälle suojellakseen näyttöä. Suojaavuuden lisäksi kuoret ovat erittäin nätit! IMG_9233i Tämä Michael Korsin pikkulaukku vilahtelee täällä bloginkin puolella aina välillä ja tätä laukkua onkin tullut käytettyä ihan älyttömän paljon sen ostohetkestä lähtien. Valkoinen laukku, kultaiset yksityiskohdat ja pieni, mutta niin kompakti laukku sopii niin monen asun kanssa! IMG_9172 Viimeisimmässä ostospostauksessakin vilahtanut Urban Decayn Naked Skin concealer jää kyllä meikkipussiini pysyvästi! Se peittää tummat silmänaluset, jättää ihon mattaiseksi, eikä lähde "rapisemaan" pois iholta päivän mittaan. Toinen kosmetiikkasuosikki on ehdottomasti Benefitin Hoola bronzer.  Kylmähtävä sävy jättää luonnollisen lopputuloksen, sitä on helppo levittää ja se näyttää mielestäni ihollani kaikista aurinkopuutereista/varjostusväreistä parhaimmalta!
IMG_9246 Helmikuussa huomasin varsinkin, kuinka kätevä tämä Samsungin tabletti on niin youtuben videoita katsottaessa, blogeja lukiessa, mutta varsinkin apuvälineenä pääsykokeisiin lukiessa.  Pienen  ja kevyen kokonsa ansiosta tätä on mukava myös kuljettaa mukana toisin kuin isoa ja painavahkoa tietokonetta.

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Itse en oo oikeen koskaan ollu rannekelloihmisiä, mut toi on tosi hienon näkönen. Söpön tyttömäinen. Toi marmorikuori on aivan ihana♥ Ite oon haaveillu hiukan saman tyyppisestä jo jonkin aikaa.
    Sun blogi on muuten ihanan vaalee sävyltään ja tykkään muutenki tästä ulkoasusta♥ Sait uuden lukijan :)

    http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aluksi mietin tuon kellon värien puolesta, että miten se sopii kaikkiin asuihin, mutta mun tyyli on muutenkin aika neutraali ja tyttömäinen, että kello menee kyllä lähes kaikkien asujen kanssa! Joo oon kyllä ollut tyytyväinen tuohon marmorikuoreen, niin kivan näkönen!

      Ja kiitos sulle tosi paljon ja tervetuloa lukemaan! <3

      Poista
  2. Ihana tuo Nunucon marmorikuori! Pitäisi itsekin hankkia tuollainen :-) Ja tuo Naked Skin peiteaine on kyllä kans paras!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana ja voin suositella! Komppaan myös tuon Naked Skin -peiteaineen puolesta :)

      Poista
  3. Ihana toi rannekoru ja kello!! Mulla on samanvärinen ranneke yhdessä mun kelloista :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Subscribe