FOGGY WEATHER

15.49.00

Eilinen sumuinen päivä sai onneksi tänään vastapainoksi aurinkoisen päivän ja vaikka sumuisuus välittyy kuvistakin, ei anneta sen haitata!
Kolmen peräkkäisen työpäivän jälkeen mulla on nyt  kolme vapaapäivää ja toisen vapaapäivän kohdalla jo mennään. Haluan ottaa vapaapäivistä kaiken hyödyn irti keksimällä ohjelmaa muun muassa kavereiden treffailun merkeissä ja blogijuttuja tehden. Yritän toki myös ihan vain olla kaiken ohjelman vastapainoksi.
Eilisen vapaapäivän vietin hyvän ystävän kanssa muun muassa kuvailun merkeissä ja illalla näin vielä toista kaveria kahvin äärellä. Tänään illalla olisi vielä luvassa leffahetki ystävien kanssa La la Land -leffan merkeissä. Huomiselle ei ole vielä sen kummempia suunnitelmia, mutta enköhän perjantainkin saa käytettyä hyödyksi. IMG_8692 IMG_8701 IMG_8694

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Näistä kuvista tuli tosi nättejä juuri tuon sumuisuuden takia. Tuo paita ja kaulakoru ovat tosi ihanat! Mukavaa vikaa lomapäivää sulle! :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sini! Itse pelkäsin vähän näiden kuvien lopputulosta juuri tuon sumuisuuden takia :D

   Poista
 2. Oot tosi nätti :) Ja kivalta kuulostaa noi sun vapaapäivien suunnitelmat! Itekin oon täyttä häkää tunkenut kaikkea hauskaa viikonlopulle, kun ei työpäivän jälkeen enää ehdi mitään järkevää. Paitsi rentoutua :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon Linda! Joo mulla on kans aina sama vika, että vapaapäiville on pakko tunkea yhtä sun toista ohjelmaa :D Ehkä ihan hyvä niin :)

   Poista

Subscribe