WHAT I'VE BEEN UP TO VIA SNAPCHAT

10.00.00

En oo ennen näyttänyt mun Snapchattejä täällä blogin puolella, joten ajattelin, että nyt olisi sopiva hetki sillekin! Mulla on päiviä, kun laitan todella paljon snäppiä kavereille ja joskus myös mystoryn puolelle, mutta mulla on myös päiviä, jolloin en lähettele snäppejä lähes ollenkaan. Kuitenkin kavereiden ja eri julkkisten storeja tulee katsottua päivittäin ja mielestäni Snapchat on kiva ja erilainen tapa jutella muiden kanssa ja nähdä myös sitä "kiillotonta" arkea. Valitsin postaukseen snäppejä, jotka on kylläkin vielä viime vuoden puolelta, sillä en oo tallennellut tarpeeksi vielä snäppejä tältä vuodelta. Ei anneta sen haitata ja mennään suoraan asiaan. snap2 Mun ihana seura burgereilla ja Ikeassa! // Olin innoissani kun maa muuttui taas valkoiseksi joulun jälkeensnap3 Ollaan nähty monesti kavereiden kanssa kahvin äärellä päivittelemässä kuulumisia // Uudenvuodenpäivän laivabuffetin jälkkäribuffet, kelpaisi nytkin!snap4 Ajattelin ensin, etten tekisi itse joulukortteja, mutta toisin kävi // Tein poikaystävälle joululahjaksi joulukalenterin, josta paljastui mm. kirja, karkkia ja itse tehdyt villasukat // Paketointiapulainen

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Kiva postaus! Itse teen aina itse kortit. Itsetehtyjä kortteja on aina myös mukava saada, koska niihin on selvästi panostettu :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini ja oon kyllä aivan samaa mieltä kanssasi! :)

   Poista
 2. Tälläiset snäppipostaukset on tosi kivoja! :) Voi ihana kun oot jaksanu väsätä kaikkia joulujuttuja, voikun joku vuosi muakin purisi Sellanen kärpänen haha.

  aveclotta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät Lotta! Hah joo mulle iskee aina välillä inspiraatio väsätä kaikkea mahdollista :D

   Poista

Subscribe