RECENT PURCHASES

12.55.00

Luvassa olisi ostospostausta pitkästä aikaa! Joulukuussa tuli hyvin vähän ostettua mitään, mutta asia korjaantui tämän kuun alussa. Vaatteita ei ole tullut ostettua hetkeen, mutta kaikkeen muuhun sitä rahaa on kylläkin uponnut. Nyt on ainakin ostoslista muutamaa kohtaa lyhyempi, sillä uusi lemppari hajuvesi ja concealer on nyt löytynyt! Mennäänpä siis asiaan.IMG_8516 Uutta peitevoidetta kaipasin meikkipussiini ihan senkin takia, että vanha tuntui "rapistuvan" pois kasvoilta päivän mittaan. Oon ennenkin jo tutkiskellut Urban Decayn valikoimaa, sillä omistan saman merkin meikkivoiteen ja kuten myös merkin meikkivoiteeseen, oon ollut erittäin tyytyväinen tähän peitevoiteeseen! Nappi ostos siis.IMG_8585 Sain noin kuukausi sitten Sokoksen tilauksen yhteydessä tästä hajuvedestä testerin, jonka tuoksuun ihastuin. Sokoksella käydessäni en voinut ohittaa 30 %:n alennusta tästä hajuvedestä, joten nappasin sen tietenkin mukaani. IMG_8576 Harmistuksekseni en oo löytänyt pienille käsilleni sopivia nahkahanskoja, joten ostin lohdutuksekseni huopaiset hansikkaat H&M:stä noin kympin hintaan. Kelpo hanskat nämäkin!IMG_8666 Oon ihan pienestä pitäen käyttänyt vain hopeisia koruja, mutta ihan vuoden sisällä oon yrittänyt käyttää enemmän kultaisia koruja. Nyt hopeiset korut ovatkin jääneet vähälle käytölle ja kultaiset ja ruusukultaiset korut ovat jääneet jokapäiväiseen käyttöön. Tämä nätti ja yksinkertainen riipus löytyi H&M:ltä. IMG_8519 Tämä Smashboxin Prime Water oli mun ainoa ostos uudenvuodenristeilyltä! Päätin ostaa tämän ihan kokeilumielessä, sillä kympin hinta ei päätä huimannut. En oo huomannut kovinkaan suurta eroa tämän ja normaalin primerin käytössä, mutta suihkutettava primer on mukavaa vaihtelua muihin primereihin verrattuna. Plussana tällä voi myös kiinnittää valmiin meikin.

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Tosi kivoja ostoksia! :) Etenkin tuo UD:n peitevoide ja Smashboxin primeri vaikutti mielenkiintoisilta, voisin hyvin ostaa itsekin kokeiluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan molempia! :)

   Poista
 2. Oon kuullut tosta smashboxin prime waterista pelkkää hyvää! Kuulostaa niin mielenkiintoselta, että sen voi suihkuttaa iholle. Mä aina kiinnostun kaikista uusista tuotteista, mutten välttämättä huomaa edes eroa vanhaan vastaavaan tuotteeseen! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah mulla on vähän sama tuon kiinnostumisen suhteen :D Kuitenkin tuo prime water on kiva lisä meikkipussiin ja raikastamaan ihoa :)

   Poista
 3. Liityin lukijaksi. Ihanan valoisa ulkoasu ja laadukkaita kuvia, tykkään! Itsekin haluaisin kokeilla noita Urban decayn meikkejä, mutta suuri hinta vähän hirvittää :D
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tervetuloa! Suosittelen ehdottomasti testailemaan UD:n meikkejä! Suurta hintaa voi ajatella pitkäaikaisena sijoituksena, sillä tuotteet ovat laadukkaita ja kestävät kyllä pitkään :)

   Poista
 4. Kiva postaus ja kivoja ostoksia! Oon itsekin miettinyt tuon UD:n peitevärin ostamista, mutta hinnan takia en oo sitä hankkinut haha :-D Tuota primerisprayta katoin myös risteilyllä viimeks, mutta en sitten ostanut sitä, kiva kuitenkin kuulla jotain kokemusta siitä! :)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Mietin itsekin pitkään tuon peitevärin ostamista ja voin kyllä sanoa, että sen ostaminen kannatti! Todella laadukas ja pitkäkestoinen peiteväri. Hintansa väärti :)

   Poista

Subscribe