IT'S COLD OUTSIDE

11.37.00

Kun tämä alkanut talvi on iskenyt muhun jotenkin paljon kovempaa kuin aikaisemmat, ajattelin pudottaa itseni takaisin maan pinnalle listaamalla talven hyvien puolien lisäksi myös niitä vähän huonompia. Mennään siis itse asiaan!IMG_8117 IMG_8113    -Enää ei riitä auton ratin taakse hyppääminen, vaan ikkunat tarvii kiireen keskellä vielä skrapata ja aikaisemmin olisi vielä hyvä muistaa laittaa lohkolämmitinkin päälle. Liukkaat tiet. Sähköiset hiukset, jotka liimautuu kiinni kasvoihin. Hämärä tulee jo kolmen jälkeen. Kun kengät eivät ole riittävän lämpimät, vaan varpaat jäätyvät heti ovesta ulos astuttuasi.  Et voi käyttää revittyjä farkkuja, jos et halua paleltua. Jäätävän kylmä tuuli, joka tuntuu sisuskaluissa asti.IMG_8143 talvii    + Joulu-/talvivalojen ripustaminen. Kynttilöiden tunnelmallisuus. Paksut ja lämpimät neuleet. Pipojen ja uuden talvitakin käyttäminen. Lumen tuoma kirkkaus. Kauniin näköinen luonto. Parin viikon päästä alkava pikkujoulukausi. Käpertyminen peiton alle Netflixin pariin.

Löytyykö teiltä samoja plussia ja miinuksia talven suhteen?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Auton ikkunoiden raaputtaminen on kyllä pahinta talvisin, varsinkin silloin kun on kiire! Onneks talveen kuuluu paljon kivojakin juttuja, kuten glögi ja laskettelu. :--D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei oot ihan oikeessa, glögi ja varsinkin laskettelu on ihan parasta! Unohdin ne ihan täysin, haha :D

   Poista
 2. Voi vitsit, ihana kun teksti alkaa aina tolla isolla kirjaimella!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä se on kiva pikku lisä :)

   Poista
 3. Ompa kiva asu sulla! Talven tulemisessa on tosiaan paljon plussia ja miinuksia, mutta ehkä niitä plussia on hieman enemmän! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja oon samaa mieltä :)!

   Poista

Subscribe