4X NEW THINGS

12.03.00

Prahasta ei tullut kovinkaan mitään erikoista ostettua, mutta ajattelin kuitenkin tulla esittelemään muutaman mukaan tarttuneen jutun. vaikka tosin ensimmäisen kuvan oversize-neule on ihan Suomesta.
Jotenkin tuntuu, että mun kulutustottumukset on lähiaikoina alkaneet muuttumaan, eikä kotiin tule enää kiikutettua jokaista haluamaani neuletta ja paitaa. Selaan vaatteiden materiaalitiedot läpi aina ennen ostamista ja yritän miettiä vaatteen ympärille mahdollisimman monta asua, etten tekisi enää niin paljon virheostoksia. Eikö se niin ole, että laatu korvaa määrän?
Mennään nyt kuitenkin itse asiaan, eli niihin ostoksiin!
IMG_8020 IMG_8097 Uuden puhelimen hankittuani myös uusia kuoria on tullut ostettua, ja tämän yksilön kotiutin noin kympillä pienestä kojusta Palladium-ostoskeskuksesta. Multa löytyy tällä hetkellä vain silikonikuoria puhelimeeni, koska puhelimeni nätti väri pääsee esille ja silikonikuoret myös suojaavat herkästi naarmuuntuvaa alumiinikuorta hyvin. IMG_8011 Harmaa väri on selvästikin iskenyt muhun lähiaikoina kovaa ja tämäkin harmaa yksilö tuli ostettua Bershasta reilun 13 euron hintaan. Neuleen hihat ovat kireät, mutta muuten neule on muodoltaan löysä ja lyhyehkö. Tämän paidan voikin kerrostaa esimerkiksi valkoisen sifonkipaidan kanssa, jonka alareuna tulee esiin nätisti neuleen alta. IMG_7982 Olin kuin pikkutyttö karkkikaupassa päästyäni yhteen kolmesta Prahan Sephorasta. Tsekkihän on Suomea hieman halvempi maa, mutta varsinkaan tällaiseen ketjuliikkeeseen asia ei pätenyt, enkä kovinkaan paljoa Sephorasta ostanut. Kuitenkin yksi näistä mieluisista ostoksista oli matkakokoinen Benefitin Hoola -bronzer, joka on löytänyt meikkipussissa vakkaripaikan. Ehkä tämän loputtua raaskin ostamaan sen ihan täysikokoisen version!IMG_7993 Tämä laukku näkyikin jo viime postauksessa, mutta ajattelin sen vielä tulla tänne esittelemään. Laukku löytyi tosiaan Zarasta parin kympin hintaan ja pikkulaukuksi tämä on yllättävän tilava yksilö. Sisällä ei ole taskuja ja sulkumekanismina toimii napakka magneettinappi. Tämä on kyllä oiva väripilkku erilaisiin asukokonaisuuksiin!

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Niin kaunis blogi <3 Herkkää, valoista ja puhdasta! Onneksi löysin sen kommenteistani, ehdottomasti jään seurailemaan :)

  http://saaralindb.blogspot.se

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikä, suuuuri kiitos ihanasta kommentista ja tervetuloa seurailemaan! <3

   Poista

Subscribe