AURINKOLASI-INSPIRAATIOTA

12.53.00

Näin aurinkoisten päivien lisääntyessä ajattelin tulla vinkkaamaan teille aurinkolasi-inspiraatiota ja omia suosikkejani yhteistyössä Instrumentariumin kanssa! Muutamiin aurinkolaseihin löytyy myös linkit, joista pääsette suoraan Instrumentariumin sivulle tutustumaan laseihin tarkemmin.
Mun aurinkolasikokoelma on alkanut karttumaan pikku hiljaa, kun muutama vuosi sitten ostin ensimmäiset laadukkaammat aurinkolasini. En varmastikaan ole ainoa, johon Ray-Banin klassiset ja ajattomat mallit ovat iskeneet, joten siksi muutama viikko sitten kartutin kokoelmaa jo toisilla pareilla Ray-Baneja.
Mulle yksi tärkeimpiä asioita aurinkolasien valinnassa on niiden istuvuus ja plussaa onkin, että optikkoliikkeissä saa aina asiantuntevaa apua sekä sangat taivutettua juuri omaan päähän sopivaksi! Aurinkolasien huoltaminen on myös hyvä muistaa ja käydä kiristämässä aurinkolasien ruuvit niiden löystyessä.
Millaiset aurinkolasit ovat teidän suosikkeja?

kollaasi2Linkit GUCCI:n ja Ray-Banin aurinkolaseihin
Jo muutamat sirot aurinkolasit omistavana, oon huomannut kiinnittäväni huomiota mustiin ja kehyksiltään massiivimpiin aurinkolaseihin. Myös tämän vuoden aurinkolasitrendiltä ei varmasti kukaan ole voinut välttyä, nimittäin kissamaiset, kapealinssiset aurinkolasit koristavat monien kasvoja ja kuvia. kollaasi1 Vaaleanpunaiset Diorin aurinkolasit täältä
Peililasit ovat jo monena vuonna olleet trendikkäät ja itseltänikin löytyy kyseiset vaaleanpunaisilla linsseillä. Värikkäillä linsseillä saa luotua neutraaliinkin asuun pienen väripilkun! Uskon, että myös monilla festareilla tulee näkymään juurikin peililinssisiä laseja. kollaasi3 Mustat Jimmy Choon aurinkolasit täältä
Aurinkolaseilla voi myös leikitellä ja rikkoa "perinteisiä kaavoja". Muutamiin sydämen mallisiin laseihin onkin tullut törmättyä jo aiempinakin vuosina, mutta oikealla alakulmassa näkyvät upeat Jimmy Choon aurinkolasit ovat uusi tuttavuus. En ehkä "perinteisiin" sydämenmallisiin aurinkolaseihin välttämättä tykästy, mutta kollaasissa näkyvät sydämenmuotoiset, vähän kulmista kissamaiset aurinkolasit saavat täältä vihreän valon!

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe