VIIMEAIKAISET SUOSIKIT

8.30.00

Oikein mukavaa tiistaiaamua, toivottavasti teidän viikko on lähtenyt hyvin käyntiin! Viimeisestä suosikkipostauksesta on jo vierähtänyt hetki, joten ajattelin, että olisi taas kiva kurkistaa mitä suosikkeja multa tällä hetkellä löytyy. Mitä suosikkeja teiltä löytyy tällä hetkellä?Suosikit Suojakuorilla saa piristettyä puhelimen ulkonäköä mielestäni todella paljon ja viime vuonna ostinkin Ideal of Swedenin kuoret, joissa yhdistyy kaksi lemppariani: marmori ja vaaleanpunainen. En käytä puhelintani juurikaan ilman suojakuoria, joten kivat suojakuoret on mulla must-juttu!
En myöskään voi olla mainitsematta kuvassa näkyvää Saint Laurentin korttikoteloa, joka on ollut ihan mun suosikki sen ostohetkestä asti! Tämä oli pitkään loppu kaikkialta, mutta onneksi sain sen itselleni Kööpenhaminasta.Suosikit Oon huomannut, että panostan asusteissa nykyään yhä enemmän korvakoruihin. Kaikki lähti liikkeelle viime vuonna ostamistani karvapallokorviksista, joiden jälkeen kokoelmaan on tullut useampi pari erityylisiä korviksia lisää. Tämän parin löysin H&M:stä ja nämä sopivat asuun kuin asuun. Suosikit Toin Tanskasta mukaani jotain uutta myös aamiaispöytään. Lasin pohjalta löytyy turkkilaista jogurttia, jonka päälle laitan siirappia ja mysliä. Kaiken kruunaa tuoreet marjat, kuten pensasmustikat tai mansikat. Siirappi tuo annokseen kaivattua makeutta ja miksei tätä voisi tehdä myös jälkkäriksi! Suosikit Tämä Lumenen vedenkestävä Nordic Chic Full on curl -ripsiväri on mullistanut mun ripsaripelin ihan täysin! Kyseinen ripsiväri korostaa mun luonnostaan pitkiä ja tuuheita ripsiä entisestään sekä pitää ne koko päivän taivutettuina. Oon saanut myös kavereitani tykästymään tähän!
Ainoa miinuspuoli ripsivärissä on se, että se saattaa jättää yläluomeen ripsivärijälkiä ripsien osuessa luomeen.Suosikit Olin kuullut paljon hyvää Lumenen Valo-sarjan essencensestä, jonka hoitavuus perustuu hyaluronihapon ja c-vitamiinin vaikutukseen. Levitän tätä muutaman pisaran aamuin illoin puhtaalle iholle ja oon huomannut, että essencen ansiosta kasvojen iho on entistä kirkkaampi, arvet ovat haalentuneet ja iho on entistä sileämpi. Plussaa myös hyvästä tuoksusta!Suosikit Mulla on aina ollut jonkinlainen viha-rakkaus-suhde huulikiiltoihin, sillä huulikiillon avulla huulet näyttävät pienellä vaivalla hyvältä ja kiiltäviltä, mutta kiillon saa myös erittäin helposti tarrautumaan esimerkiksi tuulessa lentäviin hiuksiin.
Oon kuitenkin onnistunut käyttämään tätä Lumenen huulikiiltoa tarrauttamatta sitä hiuksiini ja tykkäänkin sipaista kiiltoa huulille aina, jos en jaksa käyttää huulipunaa. Vaaleanpunaisesta ulkomuodosta huolimatta, huulikiilto ilmenee huulilla kirkkaan sävyisenä.Suosikit Mun jalassa ei viimeiseen kuukauteen ole tainnut näkyä kovinkaan paljon muita kenkiä, kuin nämä helmimaiharit ja se kertookin vain siitä, kuinka hyvä ja pidetty löytö nämä kengät olivat! En näitä kenkiä ennen ollut ostanut Zarasta kenkiä, mutta näiden hyvän laadun takia uskon, etteivät ne jää viimeisiksi ostetuiksi kengiksi Zarasta!

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Onpas ihanat noi kännykänkuoret! Pitää varmaan itsekin ostaa testiin toi Lumenen essence, oon kuullut siitä ja tosta koko Lumenen Valo-sarjasta yleisesti niin paljon hyvää.

    https://jasminsevgi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä! Joo suosittelen kyllä tuota essenceä :)

      Poista
  2. Ihania juttuja kaikki! Etenkin noi Zaran maiharit - helmikoristellut maiharit toimii! 😍

    www.ainoaxberg.fi

    VastaaPoista
  3. oii miten ihanat nuo kengät sekä nuo kännykän kuoret *_* <3

    VastaaPoista

Subscribe