KÖÖPENHAMINAN SATAMASSA

17.04.00

Ihan huippu reissu on nyt takana päin ja ajattelinkin aloittaa reissupostaukset asukuvilla Köpiksen idyllisestä satamasta. Satamassa tuli pyörittyä parinakin päivänä, sillä ensimmäisellä kerralla satamassa pyöriessämme meidät yllätti lumipyry juuri vähän jälkeen näiden kuvien ottamisen.
Nyhavn-niminen satama oli täynnä ihanan värikkäitä rakennuksia, jotka pitivät sisällään ravintoloita, kahviloita ja pieniä putiikkeja. Kööpenhaminan arkkitehtuuri oli muutenkin hyvin johdonmukainen ja joka puolella oli toinen toistaan ihanampia vanhoja kivirakennuksia.
Copenhagen part 1 Me matkustettiin pelkillä käsimatkatavaroilla, jotka riittivät juuri hyvin tällaiselle reissulle. Mulla oli jopa toinen takki mukana matkalaukussa ja tilaa oli silti vielä riittävästi. Pakkasin mukaan lämpimiä ja mukavia vaatteita, sillä tiesin, että päivät tulisivat sisältämään paljon kävelyä ja oleskelua ulkona. Muutama päivä ennen reissua bongasin Zaran alennusmyynneistä täydelliset "maiharit" helmillä ja ne nousivat heti ensimmäiselle sijalle tämän hetken lempparikengissä!Copenhagen part 1Copenhagen part 1 Copenhagen part 1 Copenhagen part 1

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Oi miten ihanat kuvat! <3 Mä ihastuin noihin sun kenkiin, mä niin toivon että löydän vielä samanlaiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Taru ja ihanaa kun jaksat kommentoida <3 toivon myös, että löytäisit samanlaiset, nää on kyllä niin ihanat!

   Poista
 2. En kestä, multa löytyy oikeasti täysin sama asukokonaisuus vaatekaapista kenkiä lukuunottamatta, ja niitä itsekin metsästin alesta, huonoin tuloksin tosin! :D Great minds think alike, sulla on kyllä ihana tyyli ja tää asu toimii super hyvin!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whaat hei vähänkö hauska!! Great minds think alike tosiaanki 😝🤩 Ja kiitos superisti ihana, toinen upeus siellä ❤️

   Poista
 3. Sulla on kyllä mielettömän upee blogi! Jään lukemaan :)

  http://hannamaarit.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Subscribe