VIIMEISIMPIÄ OSTOKSIA

12.39.00

Siitä onkin jo aikaa, kun viimeksi on tullut esiteltyä uusia ostoksia. Tähän tulee nyt kuitenkin muutos ja jaoinkin alemmaksi muutamat jutut, jotka on viimeksi tullut ostettua.
Kiitos muuten kaikille, jotka osallistuitte viime postauksen arvontaan! Voittaja on nyt selvillä ja häneen on otettu yhteyttä sähköpostitse. 
lidl hameHeidi Klumin Lidliin lanseeraama mallisto on saanut osakseen suuren suosion. En aluksi edes ajatellut ostavani mallistosta mitään, mutta tämän pehmeän tekomokkaisen hameen käteen saatuani ajattelin antaa sille mahdollisuuden. Hame istuu päälleni erinomaisesti ja olen ollut siihen tyytyväinen! Lompakkoa hame ei verottanut kuin 15 eurolla.  aurinkolasit Etsin pitkään kuvassa näkyviä aurinkolaseja ja vihdoin ne tulivat vastaan Kroatian Bershkassa! Pinkkien peililasien avulla saa tylsästäkin asusta heti paljon näyttävämmän.
Pallokorvikset saivat pitkän mietinnän jälkeen paikan korvakorukokoelmassani. Onneksi nämä kotiutin, sillä ne näkyvät korvissani niin paljon useammin kuin aluksi ajattelin. Ja onhan ne myös älyttömän söpöt!
zara paita Oon pitkään täyttänyt vaatekaappiani vain neutraalin sävyisillä paidoilla, mutta tämän nähtyäni Zarassa päätin poiketa normista ja ostaa myös vähän jotain värikkäämpää! Röyhelöt ovat tällä hetkellä selvästi mun heikko kohta.zara reppu "Let's take a moment and appreciate this beauty". Näin kirjoitin mun snäppiin tämän laukun löytöhetkellä, sillä olin jo muutaman päivän Kroatiassa etsinyt pientä ja siroa reppua ja nyt se löytyi sattumalta Zarasta! Tämän samettisen yksilön saa niin crosbodyksi kuin repuksi selkään.vans old skool Oon viimeiset pari vuotta käyttänyt pelkkiä Niken Air Force -tennareita, joten päätin, että täksi syksyksi hankin niille toiset kaverit. Näitä Vansin Old Skool -tennareita näkyy katukuvassa varsin paljon, enkä kyllä yhtään ihmettele, sillä kengät on hyvät jalassa ja ne myös sopii asuun kuin asuun!

You Might Also Like

10 kommenttia

  1. Kivoja ostoksia! Toi pikkureppu on ihana ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla ❤ Jep, tuo reppu on kyllä ihan huippu!

      Poista
  2. Aivan ihania juttuja oot löytänyt!! Nuo vanssin kengät on houkutellut mua jo niin kauan, että pian täytyy itsekin ne hommata :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hah joo kannattaa ostaa, ne on tosi kivat jalassa! Omat ostin Carlingsista ja ne oli siellä inan halvemmat kuin esimerkiksi Stadiumissa + opiskelijana saa vielä 10 prosentin alennuksen!

      Poista
  3. Nää kaikki jutut on niin sua<3

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania ostoksia, varsinkin noi pallokorvikset on ihan mielettömän upeet ja ihanat ♥

    Törmäsin sun blogiin äsken ja oli pakko liittyä lukijaksi pikaisen selailun jälkeen, vaikuttaa aivan ihanalta blogilta :)

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!❤️ ja tervetuloa lukemaan!☺️

      Poista

Subscribe