VIIMEAIKAISIA OSTOKSIA

16.42.00

Pitkästä aikaa taas, sillä yli viikkohan siitä on vierähtänyt, kun viimeksi tänne kirjoittelin. Kesän viimeisistä päivistä on nautittu ja töitä on tehty, joten kirjoittelukin jäi vähän taka-alalle. Nyt kuitenkin näin vapaapäivän kunniaksi pääsin tännekin kirjoittamaan! ¨
Mun viikonloppu kului Weekend-festareilla Helsingissä tyttöporukalla ja vaikka en ehkä enää ens vuonna lähtisi kyseisille festareille, viikonloppu oli silti kaikin puolin erittäin onnistunut. Viikonlopuksi ei ollut luvattu kovin kummallista säätä, mutta onneksi se osoittautui vääräksi, eikä kumpanakaan päivänä satanut.
Huomenna olisi tarkoitus taas palata Helsinkiin Paralympiapäivän pariin. En olekaan täällä vielä maininnut, mutta serkkuni lähtee kisaamaan paralympialaisiin, joten vielä ennen kisaajien lähtöä Rioon, huomiseksi on Hernesaareen järjestetty päivä, jonne on järjestetty muun muassa kisakatsomoita, urheilijoiden tapaamisia ja lajikokeiluita.
En ole hetkeen ottanut asukuvia, joten ajattelin tulla jakamaan teille viimeaikaisia ostoksia, joista ehdottomasti parhain ostos oli Leviksen shortsit! Mun rukouksiin selvästi vastattiin, sillä viimein mulla on farkkushortsit, jotka istuu hyvin ja näyttää hyvältä!
IMG_6943 IMG_7086 Piipahdettiin Helsingissä myös MK:n liikkeesä ja nappasin sieltä mukaan Iphoneani suojelemaan ihanan kesäiset suojakuoret. IMG_7099 Nyt kun kesäkin on lopuillaan vaatekaappi alkaa täyttyä syksyisemmistä vaatteista. Tämä yksilö löytyi Cubuksesta parin kympin hintaan.IMG_7107 NYXin meikkejä testanneena halusin kotiuttaa myös merkiltä poskipunan. Vaikka poskipuna onkin suht hyvä, ei se korvaa kuitenkaan omistamaani Macin poskipunaa.

You Might Also Like

1 kommenttia

Subscribe