HELSINGISSÄ

22.35.00

Olin kaverin kanssa puhunut, että olisi kiva tänä kesänä lähteä päiväksi Helsinkiin ihan vaan nauttimaan kesäisestä Helsingistä ja käydä katsastamassa Hernesaaren ranta ja Löyly.  Näin me sitten otettiin tuumasta toimeen, saatiin vapaata töistä ja vietettiin erittäin mukava ja rento päivä toistemme seurassa! En jaksanut ottaa kamera mukaan, mutta alta löytyy pari kollaasia puhelimella napatuista kuvista.
Tosiaan kumpikaan meistä ei ollut ennen käynyt Hernesaaressa, joten suuntasimme sinne kävellen pienen shoppailun ja ruokatauon jälkeen. Löylyssä nappasimme heti drinkit, sillä päivä oli säätiedotuksista poiketen erittäin lämmin, joten pieni viilennys oli paikallaan. Löylystä jatkoimme sadan metrin päähän Hernesaaren rantaan, jossa selätimme nälän Hanko Sushin maistuvalla sushilla.
Oli kiva nähdä uusi puoli Helsingistä, jossa emme kumpikaan olleet ennen käynyt. Sää oli parempi mitä kuviteltiin ja koko päivä oli muutenkin ihan huippu kesäpäivä.
helsinkipäivä Kävelyä Esplanadilla // Käytiin Espalla muutamassa liikkeessä ja muuten vaan käveltiin ympäriinsä, sillä ilmat suosivat niin hyvin // Löysin MK:n liikkeestä kivan pirtsakat kuoret mun Iphoneen. Ajattelinkin, että voisin muutenkin tehdä postauksen viimeaikaisista ostoksistahelsinkipäivä1
Ensimmäiset katsaukset Löylystä // Mun ihana matkaseura // Ihmisiä riitti hyvin paikan päällä, sillä sää oli lämmin, vaikka sääennuste olikin luvannut epävakaampaa säätä

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe