AJATUKSIA VÄLIVUODESTA

12.22.00

Heinäkuun ensimmäinen päivä. Kirjaudun opintopolkuun monen muun tavoin. Monet saattoivat olla jännittyneitä odotellessaan tuloksia, mutta minulle oli jo aika selvää mitä seuraava vuosi tuo tullessaan. Se ei tuonut opiskelupaikkaa. Vaikka tiesin sen ihan alusta asti, olihan se tavallaan outoa, kun se oli mustaa valkoisella. Päätin jo ylppäreiden jälkeen, että olisi ihan hyvä pitää välivuosi kaiken tämän opiskelun jälkeen.
No, mitä aion tehdä tämän vuoden ajan? Sitä en vielä itse tarkkaan tiedä, mutta haluan, että vuodesta tulee erilainen, ja sitä se varmasti tulee olemaan. Vuoden aikana tulen toivottavasti tekemään töitä ja toivon, että pääsen myös matkustelemaan. Haluan viettää myös paljon aikaa ystävieni kanssa, sillä useat ystävistäni jäävät vielä kotikaupunkiini.
Kun mietin välivuotta, minulla tulee olemaan enemmän aikaa ja vapautta tehdä juuri sitä, mitä itse haluan. Keskittyä bloggaamiseen ja asioihin, joista pidän. Välivuodesta ei tule olemaan minulle haittaa, vaan päinvastoin! Käytän sen hyödyksi ja olen askeleen valmiimpi ensi vuoden pääsykokeisiin.nimetön1 IMG_6238 IMG_6254 nimetön

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kivoja kuvia sulla! Itekin jään nyt välivuodelle, mutta en oo vieläkään saanu mitään töitä. En oo muutenkaan töissä ollu ysiluokan TET:in jälkeen, ni ei oo oikeen työkokemusta vielä, höh. Mut ehkä tää tästä paremmaks muuttuu vielä! : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no toivotaan, että saat kuitenkin välivuodelle jostain töitä :)!

      Poista

Subscribe