@LINNANMÄKI

20.43.00

Mun piti tulla kertomaan mein Lintsi-päivästä vasta myöhemmin, sillä en halunnut tehdä kahta puhelinpostausta peräkkäin, mutta nyt kun en oo töiden takia ottanut muita kuvia, niin päätin tulla kertomaan mein Lintsi-päivästä.
Tosiaan melkein pari viikkoa takaperin lähdettiin serkusten ja poikaystävän kesken päiväks Lintsille. En tänä vuonna oo ollut vielä huvipuistossa ja Linnanmäellä on muutenkin tullut käytyä vain pari kertaa, joten oli oikein kiva päästä pitkästä aikaa huvittelemaan! Ilmakin oli suht hyvä. Ei kovin lämmin, muttei liian kylmäkään. Viihdyttiin Lintsillä koko päivä ja laitteisiinkaan ei onneks ollut sen suurempaa jonoa, joten lempparilaitteet tuli kierretyä muutamaan otteeseen. Ostettiin Lintsi-lippujen lisäks myös liput Sealifeen. Oon kerran ennenkin siellä käynyt ja tykkäsin kyllä kovasti!
Huomenna olis tarkoitus suunnata taas Helsinkiin, nyt koko viikonlopuks, sillä meillä on kavereiden kanssa liput Weekend-festareille! Oon odottanut koko viikonloppua kuin kuuta nousevaa ja ilmatkin pitäis olla hyvät, joten uskon, että viikonlopusta tulee unohtumaton. Kaiken kruunaa myös sen, että mä täytän sunnuntaina 18!
lintsi1 lintsi2

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe