MY LIFE LATELY

18.14.00

Reilu kahden viikon hiljaisuus blogissa on nyt takana. En ollut suunnitellut pitäväni mitään taukoa, mutta mun kesäloma muuttui aika lailla pari viikkoo sitten, sillä mä sainkin kesätöitä! Olin ehtinyt jo tottua ajatukseen, etten saa töitä enää, mutta onneks näin pääsi kuitenkin käymään. Mun viime viikot on sitten tosiaan kulunut töiden parissa, koska mulla on viikonloputkin ollut töitä. Oon kuitenkin päässyt nauttimaan myös vapaapäivistä. Sää on ollu ihan kamala, kun melkein joka päivä on vaan satanut. Tän takia vähäisemmätkin asukuvailut on jäänyt välistä.
Kokosin puhelinkuvia yhteen viime viikoilta, koska kameralla ei oo tullut hirveesti kuvailtua. Toivotaan, että vielä tulis lämpimiä päiviä, jotta pääsis nauttimaan tästäkin kesästä. kollaasi1 Keskustaan lähdössä hoitamaan pankkiasioita // Auringonlaskun kuvailua kavereiden kanssa // Paras kesäherkku! // Vapaapäivän aamiainenkollaasi3 Extempore-lähtö PoriJazzeille! Ilma oli vähän sateinen, joten takki oli hyvä olla mukana matkassa.kollaasi2 Olin ihanissa kesähäissä poikaystäväni kanssa viime lauantaina. Häät kuuluu ehdottomasti mun lempparijuhliin!

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Oi vitsit miten ihania kuvia! Mullekin on tapahtunut pari kertaa niin että en suunnittele pitäväni mitään taukoa mutta sitten ei vaan ehdi postaamaan yhtään :)x

  Anu | My life as Anu | bloglovin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Pitkään mietin, että julkaisenko näitä kuvia, mutta hyvä, että tykkäsit niistä! :)

   Joo, tää keli on ainakin laskenut inspistä postata, kun ulkona ei oikein voi kuvailla, kun vaan sataa :/

   Poista

Subscribe