NEW THINGS

13.29.00

Viikko on taas kulunut nopeasti! Olin alkuviikon Vaasassa, jonka vuoksi en oo päässyt päivittelemään. Tänään sitten juhlitaankin jo juhannusta. Äsken sää näytti vielä todella masentavalta kovan sateen vuoksi, mutta nyt onneksi jo paistaa aurinko! Mun aaton suunnitelmiin kuuluu käynti mökillä sukulaisten kanssa ja loppuillan vietänkin poikaystävän kanssa. Huomenna otetaan kavereiden kanssa suunnaksi Rauma, joten tästä juhannuksesta tulee varmasti onnistunut, ainakin jos vertaa viime juhannukseen, johon mun osalta kuului sairaalassa oleminen.
Mun ei tosiaan pitänyt ostaa Vaasasta mitään, mutta kuinkas taas kävikään. Bikbokista ei vaan koskaan tule lähdettyä tyhjin käsin. Topit oli molemmat normaalihintaisia, mutta korujen yhteishinnaksi tuli vain viisi euroa alennusten vuoksi. Tykkään todella paljon tuosta kaulakorusta sen sirouden ja värin takia. Se onkin näkynyt ostosta lähtien joka päivä mun kaulassa.
Baby Skinin ostin vanhan pohjustusvoiteen tilalle, ja oon kyllä tykännyt tuotteesta todella paljon! Se pitää meikin hyvänä ja ihon mattana koko päivän. Peittoaa mun vanhan pohjustusvoiteen myös hinnassa. Fit me concealerin ostin myös vanhan tilalle ja oon kyllä siitäkin tykännyt hirveesti! Sokokselta sai myös tuotteesta parin euron alennuksen S-etukortilla.
Oikein hyvää juhannusta kaikille!
IMG_1198meikkii IMG_1196 IMG_1204

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kivat ostokset, varsinkin nuo korut.:) Just ihanan hillityt ja hennot...

    VastaaPoista

Subscribe