MY DAY - LAUANTAI

14.15.00

Oikein mukavaa sunnuntaita! Mun viikonloppu on kulunut mukavissa ja rennoissa merkeissä, toivottavasti myös teidän on. Sain perjantaina idean, että voisin toteuttaa monissa blogeissa näkyneen "päivä kuvina" -postauksen. Niinpä otin tuumasta toimeen ja tässä olisikin my day -tyyppinen postaus lauantailta. Kertokaa, mitä piditte!

9.34 Herätyskello soi. En koskaan laita herätystä soimaan tasaisin ajoin, vaan joko vähän ennen tai jälkeen tasaminuutin. En tiedä mistä se johtuu, haha. Eilen tuli valvottua vähän myöhempään, joten sallin itselleni nousta vähän myöhemmin.

9.44 Selaan somet nopeasti läpi ja suuntaan tekemään aamutoimet.

9.53 Vaatteet päälle, kuulokkeet korviin ja suuntaan kauppaan hakemaan maitoa aamukahviini. Aamut eivät lähde käyntiin ilman kahvia.

10.35 Vihdoin takaisin kotona! Kaupasta tarttui mukaan kaiken tarpeellisen lisäksi kimppu tulppaaneita (10 kpl vain 3€!) ja rasia mansikoita viikonlopun kunniaksi.

kollaasi 1 10.54 Kaupan jälkeen teen itselleni aamupalaa ja palaan vielä hetkeksi kahvin kanssa sänkyyn  suunnittelemaan päivääni ja ensi viikkoa. Päivitän samalla Instastoryyn kuvan aamupalastani. Jos et seuraa mua vielä Instagramissa, löydät mut sieltä nimellä @piiiakristiina.

12.34 Somettelun lomassa seurasin pari jaksoa Jenkkien Master Chef -ohjelmaa ja nyt mahan kurniessa lämmitän eilen tekemääni kanapastaa lounaaksi.

12.45 Lounas syöty ja maha täynnä. Juttelen hetken kavereiden kanssa ennen kuin otan suunnaksi kirjaston.

13.12 Saavuin kirjastoon kovan tuulen saattelemana.

14.26 En jaksanut kovinkaan kauan opiskella väsymyksen painaessa, joten lähden kotiin. Mun piti käydä kotimatkalla uudelleen kaupassa hakemassa unohtuneet suodatinpussit, mutta tällä kertaa unohdin ottaa mukaan lompakon. Well done Piia.

14.53 Onneksi mulla oli vielä yksi suodatinpussi jäljellä, joten keitän kahvit ja istahdan koneen ääreen lukemaan postauksia ja luonnostelemaan omaa postaustani.

kollaasi2 15.09 Saan kaverilta puhelun hänen päästyä töistä ja sovitaan, että nähdään hänen luona neljän maissa.

14.46 Lähden kävelemään kohti keskustaa, josta otan bussin kaverini luokse.

16.11 Perillä! Otin meikkini mukaan ja juttelun lomassa meikkaan iltaa varten. Molemmilla alkoi olla myös nälkä, joten kävimme lähikaupassa ja teimme tortilloja.

18.47 Bussi takaisin kohti keskustaa ja kävelen kotiin valmistautumaan iltaa varten. Luvassa on kiva ilta uuden tuttavuuden, Maijan kanssa.

kollaasi3 21.01 Treffataan Maijan kanssa Aurajoen varrella ja suunnataan viinille Ekblom-nimiseen ravintolaan.

23.50 Meillä on ollut niin kivaa ja paljon puhuttavaa, ettei ollenkaan huomattu ajankulkua. Juotiin viinit loppuun, sovittiin uudet treffit ja alettiin tehdä lähtöä kotiin.

0.46 Turvallisesti kotona. Nopeat iltatoimet, somen selaus ja kohti unten maita. Mulla oli tosi kiva lauantai ja aivan ihana ilta mahtavassa seurassa! Käykää tsekkaamassa myös Maijan blogi tästä.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ei vitsi tästä tuli sika kiva �� Ja oli kyl niin ihanaa viinitellä. Pelastit mun muuten rankan päivän! ❤️ Pakko varmaa itekki käydä hakee tulppaanit, jos ne sai noin halvalla! Wikkeltäkö??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanuus, oli kyllä tosi kivaa <3 Joo nää oli Wikkeltä, hae ihmeessä! Ne näyttää NIIIIN kivalta nyt, kun ne on auennut enemmän!

   Poista
 2. Nää my dayt on mun suosikkipostauksia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla, tätä oli kyllä kiva tehdä ja tykkään myös lukea muilta tällaisia!

   Poista
 3. Kivan kuuloinen lauantai sulla! Vois itsekin kirjoitella tälläisen postauksen joku päivä :)

  http://www.lily.fi/blogit/janita-johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen kyllä, tätä oli kiva tehdä :)

   Poista

Subscribe