YLLÄTYSMATKA TALLINNAAN

19.09.00

Poikaystäväni täyti tällä viikolla 21 ja mietin pitkään mitä hänelle hankkisin lahjaksi kunnes muistin, ettei meistä kumpikaan ole pitkään käynyt Virossa ja pieni irtiotto arjesta kelpaisi. Päätin järjestää reissun päiväksi Tallinnaan hänelle yllätykseksi ja yllärinä se pysyi melkeinpä satamaan saakka, vaikka hän olikin jo vähän arvellut mitä päivä tulisi pitämään sisällä.
Päivään sisältyi paljon kävelyä, shoppailua huonolla saldolla, hyvää ruokaa ja kahvia sekä tietenkin hyvä seura! Kuvattiin mulle myös asukuvat, joten niistä vielä lisää myöhemmin. 
tallinn Ovibongailua // Lämmittelystoppi vanhassa kaupungissa kävelyn lomassa // Vanhan kaupungin näköalatasanteella deliberii Meidän piti palata takaisin Turkuun jo saman illan aikana, mutta jäätiinkin pääkaupunkiseudulle vielä yhdeksi yöksi ja kierreltiin vielä seuraavana päivänä Helsinkiä. Bongattiin sattumalta paljon hehkutettu Deliberi K7, jossa poikettiin syömään ja kahville. Kaikin puolin hehkuttamisen ansainnut paikka!

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Heeei nyt aivan ihania jokanen tän postauksen kuva!!<3 Sopii ihanasti toisiinsa nois kollaaseissa!

  VastaaPoista
 2. Pakko kehua noita kollaaseja, sillä ne ovat aivan ihania♥ Ihana idea järjestää reissu Tallinnaan, sillä pienetkin irtiotot arjesta piristävät aina, ja kaiken huipuksi Tallinna on niin kiva paikka <3 Tykkään sun blogista todella paljon ja liityinkin lukijaksi :>

  http://anskisss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan superisti sun piristävästä kommentista ja tervetuloa lukemaan ihana ❤️

   Poista
 3. Upeat kollaasit, joiden värimaailmat sopivat niin hyvin yhteen <3

  VastaaPoista

Subscribe