10 FAKTAA MINUSTA

8.34.00

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa ja elokuun ensimmäistä! Mulla alkoi uusi viikko mukavasti kahden päivän vapailla ja suunnitelmissa olisi ainakin käydä pitkästä aikaa leffassa ja viettää aikaa ystävien kanssa. Sääennusteetkin lupailevat hyvää säätä.
Viime viikko meni hujauksessa, kun koko viikko oli täynnä ohjelmaa. Kävin esimerkiksi poikaystävän kanssa ostoksilla, muutamassa asuntonäytössä ja vietin mukavan päivän hyvän ystävän kanssa Tampereella jolloin napattiin myös nämä kuvat! Päällä onkin uusi paita, jonka löysin Mangosta!
Ajattelin näin elokuun alkamisen kunniaksi jakaa  teille 10 faktaa minusta, joten mennään siis faktojen pariin. Pystyttekö samaistumaan joihinkin faktoihin?    IMG_18651. En ennen lukiota ollut käynyt ulkomailla Ruotsia ja Viroa lukuun ottamatta. Neljässä vuodessa oon kuitenkin käynyt jo Ruotsissa ja Virossa toistamiseen, Turkissa, Sloveniassa, Hollannissa, Venäjällä, Yhdysvalloissa ja seuraavana olisi luvassa Kroatian valloitus.
2. Oon välillä aivan liian pikkutarkka. Pienenä kaatuessani mun housuihin tuli pikkiriikkinen reikä, joka paikattiin. Paikka oli ehkä sentin kokoinen mutten voinut enää käyttää housuja, koska paikka häiritsi liikaa
IMG_1875 3. Saatan syödä jotakin tiettyä aamupalaa viikkotolkulla kyllästymättä siihen. Mun aamupalat on muutenkin aika tylsiä. Ehkä panostan sitten omilleen muuttaessa vähän enemmän.
4. Saan yleensä päähänpistokseni myöhään illalla muiden mennessä jo nukkumaan. Se saattaa olla esimerkiksi yhtäkkiä iskenyt siivousvimma tai jonkun diy-projektin aloittaminen.
5. Olin pienenä kova unissakävelijä. Äiti löysi mut mitä ihmeellisimmistä paikoista, mutta ulos asti en onneksi koskaan lähtenyt. IMG_1894i 6. Mun to do -listalla on tällä hetkellä paljon asioita mitä pitäisi ja mitä haluaisin tehdä, mutta oon oikeasti maailman huonoin ihminen saamaan aikaiseksi mitään.
 7. Mulla on ehkä kaikista mun ystävistä raskain kaasujalka, mutta toisin kuin osa mun ystävistä, oon välttynyt ajamasta kameraan. Ehkä vähän ironista. raitapaita 8. Rakastan ostaa kukkia mun huoneeseen, mutta silti tapan ne vähintäänkin parissa päivässä.
 9. Mulla on aina mielessä jokin uusi laukku, jonka haluaisin ostaa, mutta onneksi ystävät yrittävät jarrutella.
10. Oon meidän ystäväporukan pahin crazy cat lady, mutta jonkunhan se pitää olla!

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Voi kiiiitos, toinen siellä 😍 Asustelen vielä Satakunnassa, mutta oon tekemässä muuttoa Turkuun heti kun asunto löytyy 😊

   Poista
  2. Ahaa okei! Ite asun Tampereen lähellä, niin mietin vaan että olisin ollut super kiinnostunut lähteen sun kans kuvaileen joskus! Ja hups en ollut vielä lukijana, liityin nyt. :)

   Poista
  3. Jooo ehdottomasti, mun kotikaupungista ajaa vaan tunnin Tampereelle, niin voitaisiin kyllä sopia joskus kuvaustreffit☺️ Ja tervetuloa lukemaan💗

   Poista
 2. Nää postauksen on aina niin hauskaa lukemista. Voin niin samaistua noihin myöhäisiltojen päähänpistoksiin! Ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Ja samaistun kyllä moniin. En yleensä jaksa panostaa aamupalaan, saan toisinaan myöhäisiä päähänpistoja, kaasujalka löytyy täältäkin, muttei yhtiäkään sakkoja ja crazy cat lady olen myös minä (vaikkakin oon myös ehkä crazy dog lady)😂

  Sara V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Haha hyvä etten oo ainoo, jolla on samoja tapoja :D

   Poista

Subscribe