KATSAUS PUHELINKUVIIN

19.05.00

Päivät vierii niin nopeasti ohi ettei tahdo edes huomata, kuinka paljon viimeisimmästä postauksesta on jo aikaa. Viimeiset rutistukset pääsykokeisiin on käynnissä ja tuntuu etten oo ollenkaan valmis, mutta toivotaan, että onni on kuitenkin mun puolella.
Tällä viikolla kevät on näyttänyt jo mukavasti merkkejään ja tänäänkin lämpötilat huiteli jo 24 asteen paikkeilla. Harmi ettei vielä itse pääse kovinkaan paljon kyseisistä keleistä nauttimaan, mutta parin viikon päästä mäkin oon jo "kesälomalla".
Siitä on hetki, kun viimeks oon jakanut kuvia puhelimesta, joten ajattelin jakaa muutamia mun viimeisimpiä kuvia. Nyt jatkan perjantain viettoa poikaystävän kanssa ja huomenna onkin luvassa lyhyt työvuoro. Mukavaa viikonloppua ja nauttikaahan näistä ihanista keleistä vielä kun voi!
kollaasi2 Kävin tuossa pari viikkoa sitten vihdoin ja viimein katsastamassa DATE + KALE -nimisen kahvilan, niin söpö! Kyseinen kahvila sai kyllä paikan lempparikahviloissa! // Otan yllättävän harvoin selfieitä, jotenkin se ei oo koskaan ollut se "mun juttu"kollaasi1 Bikiniostoksilla, tosin en kotiuttanut yhtäkään paria... // Kova stressi painaa päällä, kun pääsykokeet lähestyy uhkaavaa vauhtia ja tällainen näkymä mulla onkin joka päivä kirjojen parissa. Toisaalta odotan jo päsykokeiden olevan ohi, mutta toisaalta haluaisin lykätä ne vielä kauas tulevaisuuteen

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tsemppiä pääsykokeisiin! :-) Plus, mielettömän kivan näkönen toi kahvila.

    http://noorahoo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon, tsemppiä tarvitaan :) Jep, se on kyllä ihan mahti!

    VastaaPoista

Subscribe