8X PUHELIMESTA

19.25.00

Helsingistä on nyt kotiuduttu pääsiäisen viettoon ennen kuin on jo aika palata takaisin pääkaupunkiseudulle. Sitä ennen kuitenkin, mulla on luvassa vähän töitä, shoppailua ja ihan vaan rentoutumista! Ajattelin myös editoida vähän videomateriaalia tänne blogin puolelle. Katsotaan, mitä saan aikaan.
Ajattelin tulla pitkästä aikaa jakamaan puhelinkuvia, sillä viimeisestä postauksesta on jo aikaa. Oon oikeastaan yllättynyt, kuinka vähän mulle tallentuu julkaisukelpoista materiaalia. Pitäisi ehkä ryhdistäytyä ja kuvata myös kännykällä enemmän!
phone1 Lempitakki päällä ensimmäistä kertaa ilmojen sallittua // Meidän pikkunen ei ole enää niin kovin pieni <3 // Tykästyin tänä vuonna tulppaaneihin ja tälläkin hetkellä huoneessa koristaa keltaiset tulppaanit // Viimein löysin sopivat nauhaballeriinat kesäksi!phone2 Maaliskuun lopulla vietettiin ystäväni 20-vuotissynttäreitä oikein onnistuneesti hyvän seuran, juoman ja ruuan parissa! Oon kiitollinen siitä, että mulla on ympärilläni niin ihania ihmisiä.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Sulla on kyllä aivan ihana blogi. Oon useemman kerran tätä selaillut ja nyt oli pakko liittyä lukijaksi! Tuo ensimmäisen kuvan takki on upea! <3

    http://inkanitta.fi

    VastaaPoista
  2. Voii kiitos tosi paljon Inka ja tervetuloa lukemaan! <3

    VastaaPoista

Subscribe