VALOKARNEVAALIT

12.00.00

Lauantai tuli vietettyä mukavissa merkeissä, nimittäin l love me -messuilla ja illalla vielä Linnanmäen Valokarnevaaleilla. Päivä oli kyllä mukava ja jotain pientä ostettavaakin messuilta löysin. Hyvä kokemus messuista siis jäi ja voisin mennä ensikin vuonna uudestaan. Linnanmäki oli ihanan tunnelmallinen valoloistossa, mutta väenpaljouden vuoksi karnevaaleista ei saanut niin paljoa irti, kuin olisin toivonut. Tästä kerrasta opin sen ettei karnevaaleille kannata mennä ensimmäistä kertaa viimeisenä päivänä, jos ei halua jonottaa tuntia laitteisiin tai kiemurrella ihmismeressä eteenpäin. Kaiken kaikkiaan mulla oli kuitenkin oikein onnistunut ja mukava päivä!IMG_7901 IMG_7894 IMG_7877 IMG_7882

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Oi vitsi, miten mua harmittaa, kun missasin nää valokarnevaalit. Olin menossa siis sunnuntaina, mutta googlailun jälkeen totesin harmikseni, että edellinen päivä oli viimeinen. No aika meni sitten asukuvia otellessa, mutta voi vitsi... En oo ikinä käynyt, mutta aina olen ihaillut lintsin valoloistoa kaukaa käsin. Ensi vuoteen siis! Onneksi kaikki bloggaajat päästää mut nauttimaan tunnelmasta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh voi harmi! Lintsi oli kyllä tosi nätti, mutta ehkä ensi vuonna pääset sitten näkemään sen valoloiston ihan paikan päältä. Ja joo haha, onneks on olemassa muiden blogit, joista pääsee kuvia ihailemaan :)

   Poista
 2. Vau, miten upeita kuvia! Olisi ihana päästä joku vuosi ihastelemaan Lintsin Valokarnevaaleja paikan päällä. :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Subscribe