PÄIVÄ MUUMIMAAILMASSA

23.04.00

Olin puhunut poikaystävälleni kuinka kivaa olisi päästä käymään Muumimaailmassa, sillä viime kerralla olin itse kolmevuotias. Harmittelin hänelle kuinka mulla ei ole pienempää kummilasta, jonka voisin viedä kyseiseen paikkaan. Poikaystävä ihmetteli, enkö ollut ollenkaan ajatellut, että voisin viedä pienemmät sisaruspuoleni kyseiseen paikkaan. Niinpä otin tuumasta toimeen ja elokuun viimeisenä lauantaina ajeltiin Naantaliin viettämään päivä Muumimaailmassa. Vuoden paras sisarpuoli -palkinto ansaittu!
Päivä oli kaikin puolin onnistunut ja oli ihana huomata kuinka paljon sisaruspuoleni nauttivat päivästä. Tuolla paikassa ei kyllä iällä ollut väliä, enkä ollut ainoa 19-vuotias paikan päällä, haha.
muumimaailma1 Muumimaailma on aivan ihanan idyllinen paikka kaikkine pienin putiikkeineen ja muumitalon asukkaiden taloineen // Muumitalon kuvailua // Muistin talon paljon pienemmäksi kuin se oikeasti oli // Hemulin talomuumimaailma2 Päivän aikana ei voinut unohtaa kuvailua muumien kanssa // Hemulin suurennuslasi kiinnosti pikkuisia erityisen paljon // Yhteiskuva Nipsun kanssa // Muumipappa

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe