TUOTTEET, JOTKA OLEN KÄYTTÄNYT LOPPUUN

13.28.00

Vähän erilaisen postauksen parissa, sillä ajattelin tulla esittelemään teille tuotteita, jotka olen käyttänyt loppuun, ja mitä voisin ostaa lisää. Käytän oikeastaan aika harvoin kauneustuotteita loppuun, sillä yleensä olen ostanut jo tilalle korvaajan tai en ole pitänyt tuotteesta ja se on jäänyt käyttämättä. Näin ei ole kuitenkaan jokaisen tuotteen kohdalla käynyt, joten mennäänhän suoraan asiaan!IMG_6358 IMG_6296 Ensimmäinen suosikki on NYX-merkin kulmakynä, joka muistuttaa ABH:n Brow wiz -kulmakynää. Väri on juuri sopiva, sillä saa tehtyä tarkkaa jälkeä pienen kärjen avulla ja vielä plussana kynän toisesta päästä löytyy kulmaharja. Tämä ei ole hinnalla pilattu, joten kotiutin viime viikolla uuden kynän vanhan loppuneen tilalle. Meikkipussistani kulmakynä löytyy sävyssä taupe.IMG_6310 Saman merkin tuotteella jatketaan, mutta tällä kertaa kysessä on Highlight and Contour Stick - Wonder Stick. Koska omistan pohjoismaisen ja kalpean ihotyypin, oli vaikeaa löytää sopiva korostus- ja varjostusväri. Nyt se ei ole onneksi enää ongelma, sillä NYX:in korostus- ja varjostusvärissä on juuri sopivan vaalea ja tumma väri kasvoilleni. Tätäkin ostin viime viikolla lisää loppuneen tilalle. IMG_6349 Viimeisenä vuorossa kaksi hiustenhoitotuotetta, sekä kestosuosikki ihonhoitotuote, Nivea Soft Moisturizing Cream. Nivean rasvaa olen käyttänyt jo vuoden päivät, ja vasta nyt rasva alkaa loppua. Tuote on siis erittäin riittoisaa ja sopii täydellisesti meikin alle ja kuivan ihon pelastajaksi.
Huonon hiuspäivän pelastaja on ehdottomasti Batisten kuivashampoo. Muita kuivashampoita käyttäneenä en ole huomannut niiden auttavan sen kummempia eivätkä ne ole tuoksuneet kovin miellyttäviltä. Tämä kuivashampoo taas tekee sen mitä lupaa, antaa puhtaiden hiusten tunteen, sekä se tuoksuu hyvältä. Olen näitä jo kaksi käyttänyt ja kohta pitää hakea kolmas.
Viimeisimpänä Schwarzkopfin Gliss Hair Repair, jota olen suihkinut märkiin hiuksiin ennen harjausta. Tämä toimii hyvänä selvityssuihkeena, mutta voi olla, että kokeilen tämän jälkeen jotain muuta tuotetta, vaikka tästäkin olen pitänyt.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe