PIETARI

17.43.00

Matkasta on nyt selvitty ja kokonaisuudessaan tämä oli hyvä päätös kolmelle lukiovuodelle. Niin kuin jo enteilin viime postauksessa, ilmat tosiaankin suosi meitä reissun aikana ja Pietarissa varsinkin auringon paistaessa oli mukavan lämmin. Otin matkaani 50mm objektiivin, mikä ei ollut kyllä paras valinta tuolla kuvailuun. No onneksi myös kännykällä tuli otettua kuvia ja teen niistäkin vielä sitten postauksen.
Meitä oli ennen reissua varoitettu taskuvarkaista ja muista suurkaupungin vaaroista, mutta me onneksi vältyttiin niiltä. Toki olin vähän skeptinen ja pidin laukustani visusti kiinni, mutta ehkä ihan hyvä kuitenkin, että tein niin. Vaikka me oltiin isommalla porukalla liikenteessä, kaikki sujui erittäin hienosti. Pietarissa ollessamme kiersimme Talvipalatsin, Verikirkon ja Kazanin katedraalin. Mun suosikki näistä kolmesta oli erityisesti Verikirkko ja vahvana toisena Talvipalatsi. Aikaa jäi myös kaupungilla kiertelyyn ja tuliaisten osteluun. Matkan aikana nukuttuja tunteja kertyi erittäin vähän, joten kotiin päästessä koko ilta kuluikin nukkuen.
Reissu kruunasi kaiken lukiouran aikana nähdyn vaivan ja oli hienoa päästä käymään Pietarissa ja viettää viimeisiä hetkiä luokkalaisten kanssa!
IMG_4039 IMG_4033 IMG_4041 IMG_4057 IMG_4068 IMG_4137 IMG_4152 IMG_4237 IMG_4220 IMG_4228 IMG_4252

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe