RUKA KAIKENKAIKKIAAN

10.24.00

Muutaman postauksen ehdinkin jo Rukan reissulta kirjoittelemaan, mutta ajattelin tulla kirjoittamaan vielä tällaisen "kokoamisen" koko reissusta. Tosiaan olin toista kertaa Rukalla, joten paikkana se oli jo entuudestaan tuttu, eikä muutoksiakaan ollut viime kerrasta oikein tapahtunut. Matka oli pitkä, mutta se kului mukavasti muun muassa korttia pelaten, nukkuen ja Netflixiä katsoen.
Oltiin siis Rukalla viikon verrran, lauantaista lauantaihin. Oltiin niin myöhään lauantaina kuitenkin perillä, että vasta sunnuntaina mentiin kiertelemään paikkoja.
Tiistaina oli laskettelupäivä, ja vaikka mun poikaystävä olikin ensimmäistä kertaa ikinä mäessä, se sujui erittäin hyvin ja iltaa kohden hurjapäisyys senkuin lisääntyi. Tiistai oli just hyvä päivä laskettelulle. Ilma oli suht kirkas ja pakkasta ei ollut liikaa, joten mäessä ei tullut kylmä.
Loppuviikkona luvassa oli siellä huskysafarilla käyminen, poroajelu, tuliaisten ostoa, paljon ulkona olemista ja hauskanpitoa. Reissun kruunas, kun vein mun poikaystävän myöhäisenä synttärilahjana (tää oli aluks yllätys, mutta oon tosi huono pitämään asioita salassa, joten poikaystävä arvasi tämän) katsomaan Sannin keikkaa, ja olihan se aika huikee niin kuin koko viikkokin oli. Tää viikko sai penkkareista johtuneen stressin nolliin, ja tän viikon jälkeen oli oikein kiva aloittaa lukeminen ja ylppäreihin valmistautuminen.
rukakollaasi rukakollaasi2 rukakollaasi3

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe