VUODEN EKOJA OSTOKSIA

17.49.00

Vuosi 2016 on lähtenyt käyntiin oikein kunnon pakkaslukemissa. Tällä suunnalla pakkanen on kovimmillaan ollut lähes 30 astetta, mutta onneks asteet on jo alenemaan päin. Ennen loman loppumista, kävin siskon kanssa Tampereella ostoksilla. Alennuksia oli vielä hyvin jäljellä, mutta itselleni ei niin paljon mukaan tarttunut. Osa tämän postauksen ostoksista on joulukuulta, mutta ajattelin nekin tähän postaukseen sisältää. Ja nyt niihin ostoksiin!
IMG_2736 John Greenin kirja Paper Towns on oikeastaan myöhäinen joululahja äidiltä. Vaikka kirja kannattaisikin lukea ensiksi, en tohtinut jättää elokuvan katsomista myöhemmälle, joten se on tullut jo katsottua. Elokuva oli todella hyvä, joten uskon, että kirja on vielä hieman parempi! IMG_2742 Pidin niin paljon RT:n Core Collection sarjasta, että oli pakko hankkia tarvittavia siveltimiä lisää. Ei näitä turhaan kehuta. Tilasin samalla siveltimien oman puhdistusaineen, jotta siveltimet pysyisivät hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään. IMG_2721 Nämä kaksi H&M:n neuletta kotiutin jo joulukuun puolella. Perusneuleille on aina tarvetta, ja malli oli niin kivan näköinen, että päätin kotiuttaa niitä kaksi kappaletta eri väreissä.
IMG_2779 Uudelle lompakollekin alkoi olla jo tarvetta, ja hakusessa oli pieni, mutta tilava lompakko, johon mahtuu kaikki tarpeelliset. Tarkoituksena oli ostaa musta yksilö, mutta törmäsin tähän lompakkoon Guessin liikkeessä ja ajatukset mustasta lompakosta katosi taivaan tuuliin. Lompakon sisällä on useita korttitaskuja ja kaksi taskua seteleille, sekä ulkopuolella tasku kolikoille, joten mielestäni tämä on money well spent! IMG_2820 Mattahuulipunat on nyt pinnalla ja löysin itselleni kyseisen huulipunan Seppälästä. Väri ei hirveästi eroa huulieni väristä, mutta tuo kivan mattaisen lisän. IMG_2749 Viimeisenä on myöskin H&M:ltä ostettu klassinen kauluspaita, jota oonkin vaatekkaappiini pidempään jo etsinyt. Nyt vihdoin etsintä tuotti tulosta ja mielessä on jo monia asua, joihin voin tämän paidan yhdistää!

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe