REAL TECHNIQUES & ANASTASIA BEVERLY HILLS

18.50.00

Tällä kertaa luvassa vähän meikkijuttuja, sillä laitoin noin kuukausi sitten Real Techniquesin nettisivuilta tilaukseen Core Collection -sivellinsetin ja Miracle Complexion Sponge -meikkisienen. Syy miksi tilasin ihan RT:n omalta sivulta oli se, että nämä siveltimet ja meikkisieni tuli lähes puolet halvemmaksi postikulujenkin jälkeen, kuin olisin tilannut ne Suomesta.
Siveltimissä on ihan tajuttoman hyvä laatu ja nämä ei todellakaan jää mun ainoiksi RT:n siveltimiksi. Meikkisieni on myös mullistanut meikkivoiteen levittämisen ja se ajaa täysin saman asian kuin oikea Beauty Blender.
Toinen juttu, mitä tilasin, oli Net-A-Porterilta Anastasia Beverly Hillsin Dip Brow Pomade sävyssä Taupe. En varmastikaan ollut ainoa, joka samoihin aikoihin sieltä näitä tilaili, sillä sivustolla oli menossa tarjous, jonka ansiosta sai ilmaiset toimituskulut. Toimituskin oli hämmästyttävän nopea, sillä paketti oli kotiovella jo seuraavana päivänä Isosta-Britanniasta toimitettuna!
En oo ennen käyttänyt siveltimellä levitettävää kulmaväriä, mutta se osoittautuikin yllättävän helpoksi. Sävy ei ole mulle ehkä se täydellisin, mutta voi olla, että teen vaihdon siskoni kanssa, sitten kun sitä tiettyä sävyä tulee taas myyntiin. Kaiken kaikkiaan, oon oikein tyytyväinen mun tilaukseen ja voin suositella näitä muillekin!
IMG_2489 IMG_2482 IMG_2540 IMG_2369

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Voi vitsit, noi RTn sudit on ihan parhaita! Omistan varmaan puolet niiden koko valikoimasta, hehe, hups :D. Ainoa mistä en itse hirveesti tykkää on Expert Face Brush. Toi Buffing Brush on ainakin omasta mielestä paljon parempi :)

  Anu♡ | Based On | bloglovin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noi on kyllä ihan huippuja ja varmasti ostan niitä vielä lisää! Kiitos kommentista :)

   Poista
 2. Voiei tilasin just ton taupe sävyn, toivottavasti se onnais.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä luulen, että onnistaa! Kunhan levittää hennolla kädellä, niin varmasti on hyvä lopputulos! ;)

   Poista
 3. Real Techniquesin sudit on kyllä ehkä parhaimpia ikinä! Itse tilasin tuon NAPin kamppiksen aikaan Anastasian Contour Kitin mutta Brow Wiz ja Pomade ovat kyllä ehdottomasti myös ostoslistalla tulevaisuudessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tilasin niitä just lisää! Mullakin olis ostoslistalla tuo Contour Kit :)

   Poista

Subscribe