AMSTERDAM THROUGH PHONE

12.36.00

kollaasi1 Kevät oli Amsterdamissa jo pitkällä ja kanaalin varsien puut oli kauniin vihreinä // Kofeiiniriippuvainen ilmoittautuu! // Hissiselfie kollaasi2 Lisää kanaalia // Illalla menossa Punaisten lyhtyjen kadulle. Amsterdam on niin tunnelmallinen yöllä // Keskusaukiolla oli tivoli, jonka laitteiden valot loisti yössä, varsinkin maailmanpyöränkollaasi3 Jonottamassa kahvia Starbucksissa. Mun edellä oleva tyttö tilas varmaan viis eri kahvia... // Punaisten lyhtyjen katu päivällä. Itse en edes aluks tajunnut olevani kyseisellä kadulla. // Hyvä yritys Starbucks :Dkollaasi4 Madame Tussaudissa piti tietenkin poseerata julkkisten kanssa // Ensimmäinen auringonlasku jonka, näin lentokoneesta

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Ei vitsi onpa kivoja kuvia!:) Oon itsekkin lähdössä Amsterdamiin heinäkuussa, onko sulla mitä vinkkejä ja suosituksia mitä kannattaa nähdä?:) Onko mitkä vaateliikkeet parhaita sielä ym. ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Joo kyllä multa vinkkejä löytyy! No siis Amsterdamista löytyy tosi hyvin erilaisia vaateliikkeitä kuten, Brandy Melville, Forever21, Urban Outfitter, Bershka, Pull&Bear, H&M, Zara, Abercrombie&Fitch jne. Ne kaikki melkeimpä löytyy saman kadun varrelta, mutta Brandy Melville ja A&F on ihan muutaman sadan metrin päässä noista muista, kuitenkin ihan löydettävissä :) Kanaaliristeily on kyllä hyvä kokemus, siinä näkee hyvin koko Amsterdamia. Pyörät on hyvä tapa myös liikkua siellä, koska siellä pyöräkulttuuri on ihan toisenlainen kuin Suomessa. Jos on kiinnostusta niin myös Anne Frankin talo (itsellä ei oo valitettavasti kokemusta paikasta) on varmasti näkemisen ja kokemisen arvoinen sekä Keukenhof, joka on niin sanottu tulppaanipuutarha, jossa on ihan tuhansia tulppaaneja ja niistä tehtyjä kuvia, esimerkiksi Lontoon nähtävyyksistä jne. Madame Tussauds ei oo reilun 20 euron arvoinen, ainakaan mun mielestä.

      Toivottavasti nää vinkit auttaa sua, pidä mukava reissu, tykkäät kaupungista ihan varmasti! :)

      Poista

Subscribe